VVS

366 Bygg och Teknik AB- din specialist när det kommer till VVS

 Ordet VVS är ett brett begrepp vilket innefattar alla system inom vatten, avlopp, värmesystem & ventilation. Utöver våra våtrumsteknikers långa erfarenhet så är dem även behöriga inom säkert vatten och utbildade inom BKR, detta innebär att vi har både kunskap och erfarenhet för att kunna ge dig den trygghet som du behöver.

 

När du anlitar oss får du tillgång till:

  • Behöriga montörer av keramiska material enligt BKR’s riktlinjer för våtrum & torra utrymmen
  • Auktoriserad VVS-montör utefter Säker Vatten
  • En kontaktperson – oavsett projektets omfattning.
  • Erfarenhet, engagemang och anpassningsförmåga för att passa din vision.

 

 Läs gärna mer om detta under fliken ”badrumsrenovering”.

 

Toalettrenoveringar utefter er vision 

Utöver vår kunskap avseende VVS-systemet har vi även hjälpt många kunder att renovera deras toalett & badrum. Väljer du oss som er totalentreprenör utlovar vi dig en helhetslösning från start till slut. Läs gärna mer om detta under fliken ”badrumsrenovering”.

 

Kyla & värme för behaglig inomhusmiljö 

Vi som människor har spenderat många år med att förbättra inomhusklimatet eftersom det är viktigt för såväl människa som konstruktion att rätt förhållanden hålls innanför klimatskalet. Prata med en av våra sakkunniga medarbetare genom formuläret här, eller längst ner på denna sida när du är i behov av vägledning för effektiva komfortsystem, eller om du önskar installation av ett värmesystem som passar din bostad eller lokal. Vi kommer snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.