040-630 27 77 366bygg@gmail.com

366 Bygg och Teknik AB- din speciallist när det kommer till VVS

Ordet VVS är ett brett begrepp vilket innefattar alla system inom vatten, avlopp, värmesystem & ventilation. Utöver våra våtrumsteknikers långa erfarenhet så är dem även behöriga inom säker vatten och utbildade inom BKR, detta innebär att vi har både kunskap och erfarenhet för kunna ge dig den trygghet som du behöver.

När du anlitar oss får du tillgång till:

  • Behöriga montörer av keramiska material enligt BKR’s riktlinjer för våtrum & torra utrymmen
  • Auktoriserad VVS-montör utefter Säker Vatten
  • En kontaktperson – oavsett projektets omfattning.
  • Erfarenhet, engagemang och anpassningsförmåga för att passa din vision.

 Läs gärna mer om detta under fliken ”badrumsrenovering” eller kika på våra referensbilder här där du kan se några av de projekt vi utfört i Malmö med omnejd. 

Toalettrenoveringar utefter er vision

Utöver vår kunskap avseende VVS-systemet har vi även hjälpt många kunder att renovera deras toalett & badrum. Väljer du oss som er totalentreprenör utlovar vi dig en helhetslösning från start till slut. Läs gärna mer om detta under fliken ”badrumsrenovering” eller kika på våra referensbilder här där du kan se några av de projekt vi utfört i Malmö med omnejd.

Kyla & värme för behaglig inomhusmiljö

Vi som människor har spenderat många år med att förbättra inomhusklimatet eftersom det är viktigt för såväl människa som konstruktion att rätt förhållanden hålls innanför klimatskalet. Prata med en av våra sakkunniga medarbetare genom formuläret här, eller längst ner på denna sidan när du är i behov av vägledning för effektiva komfortsystem, eller om du önskar installation av ett värmesystem som passar din bostad eller lokal. Vi kommer snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört. 

Kontaktinformation

ADRESS

Slipstensgatan 3, 213 76, Malmö

Telefon

040-630 27 77

Kontakta oss

Vill ni få en offert från oss så kontakta oss via detta formuläret så kontaktar vi er så fort som möjligt. 

Kostnadsfri offert!

Hos oss får du alltid kostnadsfri offert på dina planerade projekt.

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget. Genom ROT-avdraget kan du spara upp till 30% / person på hela arbetskostnaden, dock max upp till 50.000 per person och år. Läs mer om ROT-avdraget här

Certifierade för Säker Vatten och våtrum enligt Byggkeramikrådet

 

Verksamma i Malmö med omnejd