040-630 27 77 366bygg@gmail.com

Måleriarbeten

Att måla är tveklöst det bästa sättet att få en nyare och fräschare inom- & utomhusmiljön. Målar du om med rätt färger och korrekt utför det underarbete som krävs kommer du få ett slutresultat som både är tidlöst och håller länge. Självklart finns det en del måleriarbeten där man som lekman kan göra själv, men vill du ha ett professionellt utfört arbete med ett garanterat bra resultat är det bäst att anlita en av våra erfarna målare på 366 Bygg och Teknik AB!

 

Invändiga målningsarbeten:

Färg och tapet håller inte för evigt, därför är det bra att med jämna mellanrum tapetsera eller måla om för att hålla rummen fräschare och nyare längre. Att tapetsera eller måla om kräver en hel del arbete för att uppnå bästa möjliga resultat. Självklart kan man göra en del själv, men är man inte erfaren målare kan ett litet arbete snabbt bli större, dyrare och ta längre tid än vad man först hade räknat med. Prata därför istället med oss på 366 Bygg och Teknik AB så kommer en av våra erfarna målare ut för att hjälpa dig med dina tapetserings & målningsbehov. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

 

Utvändig målning:

Vi tycker att en välskött målad fasad är något av det snyggaste som finns, men dessvärre ser vi många fasader som är misskötta, och det är inte på grund av slarv, men på grund av okunnighet hos många. Ta därför en titt på din fasad, ser du att; färgen börjar flagna, fasaden är skadad, det finns oxidationsgenomträngningar, m.m är det nog dags att kontakta oss, våra fasad & färgtekniker på 366 Bygg och Teknik AB har lång erfarenhet av målade fasader och vet därför vad som krävs för att återfå din fasad till sin forna glans. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

 

 

Kontaktinformation

ADRESS

Slipstensgatan 3, 213 76, Malmö

Telefon

040-630 27 77

Kontakta oss

Vill ni få en offert från oss så kontakta oss via detta formuläret så kontaktar vi er så fort som möjligt. 

Kostnadsfri offert!

Hos oss får du alltid kostnadsfri offert på dina planerade projekt.

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget. Genom ROT-avdraget kan du spara upp till 30% / person på hela arbetskostnaden, dock max upp till 50.000 per person och år. Läs mer om ROT-avdraget här

Certifierade för Säker Vatten och våtrum enligt Byggkeramikrådet

 

Verksamma i Malmö med omnejd