Byggjobb

Nyproduktion

Vi på 366 Bygg och Teknik AB vet vad som krävs för att uppfylla dina krav och önskemål när det kommer till din nya byggnad. Kontakta därför oss när du behöver ett pålitligt företag som kan förverkliga din nya byggnad. Vare sig det gäller ditt nya hus, ditt nya garage, din nya sommarstuga, din nya lokal, m.m. så finns vi här som din totalentreprenör från första spadtaget till färdig byggnad. 

 

Entreprenadformer

 Vid nyproduktion berör man många entreprenadformer, så som markentreprenad, byggentreprenad, VVS-entreprenad m.m. Vi som totalentreprenör har allt under samma tak vilket är en stor fördel för dig då du alltid kommer ha en kontaktperson under hela projektets gång. Den kontaktperson som tilldelas dig har kompetens och utbildning inom de avsedda områdena och kan därför ge dig all den support du kan tänkas behöva.

Underlag

 När det kommer till nyproduktion är det viktigt att rätt underlag nämns så att vi som totalentreprenör kan upprätta en byggnad utefter ditt önskemål. Vi erbjuder alltid dig en kostnadsfri offert utefter tillhandahållet underlag. Ett tips är att ha färdigt så många av de nödvändiga ritningarna som möjligt.

Nedan ser du de ritningar som är bra att ha färdigt när du ansöker om en kostnadsfri offert av oss: 

  • Bygglovshandlingar 
  • A-ritningar 
  • K-ritningar 
  • VVS-ritningar 
  • Ventilationsritningar 
  • El-ritningar

Vi tror på rätt kunskap på rätt plats, därför har alla våra ingenjörer på vår kalkylavdelning rätt utbildning samt lång erfarenhet inom området. Detta är en stor trygghet för dig som kund då du både vet att den offerten du får av oss är så korrekt som möjligt utefter tillhandahållet underlag samt så får du feedback av oss om våra ingenjörer hittar avvikelser i ritningarna som annars inte skulle ha uppmärksammats. 

Om- & tillbyggnationer 

Att bygga om eller bygga till kräver ett gediget företag med god erfarenhet och kunskap inom området. Vi har hjälpt många kunder med allt från att få större byggnader till att lägga om planlösningar. Som företag berör vi alla nivåer av en entreprenad på om- & tillbyggnationer.

Tillbyggnation

 När du som kund vill utföra en tillbyggnad är det viktigt att veta vad för typ av tillbyggnad det är då det finns olika regler beroende på vad man vill bygga till. Gäller tillbyggnaden exempelvis ett garage måste brandklassning tas i hänsyn, men avser tillbyggnaden en bostad är det viktigt att det nya försörjningssystem så som; VVS, ventilation, värme & el samspelar med det befintliga. När du anlitar oss som din totalentreprenör får du en heltäckande service för ditt projekt. Vi finns här för att förverkliga din tillbyggnad och även ge dig som kund den support du behöver under projektets gång. 

Ombyggnation 

En ombyggnation är i regel inte lika omfattande som en tillbyggnad, även om detta är fallet så kan en ombyggnation för en oerfaren person snabbt bli mer omfattande än vad man först tänkt sig. Vi på 366 Bygg och Teknik AB har utfört en hel del ombyggnationer där vi fått både fria händer samt stränga direktiv av våra kunder. En ombyggnation kan innefatta allt från ändringar i planlösning, till att placera om inredning och våtrumsarmatur i ett badrum. Vi förstår att ekonomin kan i vissa fall begränsa dina planer, därför är det viktigt för oss att hålla nere kostnaderna men samtidigt inte tumma på kvalitén. 

Kostnadsfri konsultation!

Våra experter ser till att du uppnår dina byggdrömmar.