Badrumsrenoveringar

Badrum är en av de mer omfattande delarna att bygga eller renovera. Med hänsyn till lagar och förordningar kring VVS & våtrumsklassning är det klokt att välja en totalentreprenör som kan sin sak. Vi på 366 Bygg och Teknik AB är stolta våtrumstekniker med behörighet inom säkert vatten. Som ett komplement till Säker Vatten har vi även valt att jobba med BKR, ett av Sveriges mest kända auktoritet när det gäller användandet av keramiska material i såväl våtrum som i torra utrymmen. Vi lämnar alltid garanti och våtrumsintyg på de arbeten vi utfört, våtrumsintyget är ett bevis på att arbetet som vi utfört är i enighet med de lagar och förordningar som finns. Allt detta gör oss till den entreprenör som du ska välja när du vill ha en helhetslösning!

När du anlitar oss får du tillgång till:

  • Behörig montör av keramiska material enligt BKR’s riktlinjer för våtrum & torra utrymmen
  • Auktoriserad VVS-montör av Säker Vatten
  • En kontaktperson – oavsett projektets omfattning.
  • Din personliga konsult i det pågående arbetet
  • Erfarenhet, engagemang och anpassningsförmåga för att passa din vision.

 

Toalettrenoveringar:

I regel är det ett mindre omfattande jobb att renovera eller bygga en toalett än vad det är med ett badrum, men är man som kund inte insatt eller osäker på vilka regler som gäller för att renovera en toalett kan det i många fall bli fel såväl som väldigt dyrt att försöka ordna med arbetet själv. Ta istället hjälp från en av våra kompetenta medarbetare, vi ser till så att du med säkerhet får den bästa lösningen för din toalett för en så låg kostnad som möjligt!

 

Konstruktion:

Det finns många delar i en badrums- & toalettrenovering som kräver kompetens av en sakkunnig, en enkel sak som att byta armaturen kräver att man oftast får gå in i konstruktionen för att dra om vatten- & avloppsförsörjning. Är det så att konstruktionen inte möter de krav som finns behövs detta ses över, det kan vara allt från uppdaterade ”C/C-avstånd” för regelverk till förstärkning av golv / bjälklag. Vi på 366 Bygg och Teknik AB är mer än bara sakkunniga hantverkare, vi är även din personliga konsult i det pågående arbetet där vi med vår erfarenhet & kunskap kan komma med förslag på förbättringar som annars inte skulle uppmärksammats.