040-630 27 77 366bygg@gmail.com

Snickeri

Det finns en hel del snickeriarbeten vilket en lekman kan utföra, men det är viktigt att veta var man ska begränsa sig och vad som ligger utanför ens komfort- & kunskapszon. Att ta sig ann stora snickeriarbeten kan vara förödande för både själva byggnaden samt för plånboken.
Är du det minsta osäker är det alltid bäst att ringa in ett företag som kan sin sak. Våra snickare tar hand om alla olika typer av snickeriarbeten. Det innebär att vi kan hjälpa dig med såväl tak och golv som innerväggar och ytterväggar.

 

Takarbeten:

Ett ordentligt byggt tak har en livslängd på ca 30 till 50 år beroende på takbeklädnaden. Oftast ser man inga tydliga tecken på när taket börjar bli dåligt, det är inte förrän efter några år som det kan börja visa sig i form av röta i omkringliggande konstruktion, och då är det oftast för sent att begränsa renoveringen till enbart taket för att åtgärda det rådande problemet. Vi rekommenderar alla att se över sitt tak om man bor i ett hus som är byggt på 80-talet eller senare för att kunna förebygga att problem uppstår. Med vår stora erfarenhet och kompetens inom området kan vi ge dig en skräddarsydd lösning där vi ser över och renoverar ditt gamla tak till ett mer modernt taksystem som kommer hålla dig i minst 50 år till. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

 

Klimatskal:

Klimatskalet på din byggnad är den del av huset som gränsar mot den yttre omgiviningen, dvs, tak, ytterväggar, golv, grund fönster & dörrar. Klimatskalets primära uppgift är att hålla utomhusklimatet så som vind, regn, snö, m.m borta från yttervägg och konstruktion.
Men klimatskalet är även i direkt relation till husets uppvärmnings- och energibehov. Man säger att ca 20% av all värme som finns i huset försvinner genom ett friskt klimatskal och ännu mer genom ett skadat klimatskal. Våra tekniker är utbildade för att kunna hjälpa dig på bästa sätt när det gäller att: putsa om, reparera, förbättra och uppdatera ditt klimatskal så att du kan få det underhållsfritt i många år framöver. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

Kontaktinformation

ADRESS

Slipstensgatan 3, 213 76, Malmö

Telefon

040-630 27 77

Kontakta oss

Vill ni få en offert från oss så kontakta oss via detta formuläret så kontaktar vi er så fort som möjligt. 

Kostnadsfri offert!

Hos oss får du alltid kostnadsfri offert på dina planerade projekt.

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget. Genom ROT-avdraget kan du spara upp till 30% / person på hela arbetskostnaden, dock max upp till 50.000 per person och år. Läs mer om ROT-avdraget här

Certifierade för Säker Vatten och våtrum enligt Byggkeramikrådet

 

Verksamma i Malmö med omnejd