040-630 27 77 366bygg@gmail.com

Om- & tillbyggnationer

Att bygga om eller bygga till kräver ett gediget företag med god erfarenhet och kunskap inom området. Vi hjälpt många kunder med allt från att få större byggnader till att lägga om planlösningar. Som företag berör vi alla nivåer av en entreprenad på om- & tillbyggnationer.

Tillbyggnation:

När du som kund vill utföra en tillbyggnad är det viktigt att veta vad för typ av tillbyggnad det är då det finns olika regler beroende på vad man vill bygga till. Gäller tillbyggnaden exempelvis ett garage måste brandklassning tas i hänsyn, men avser tillbyggnaden en bostad är det viktigt att det nya försörjningssystem så som; VVS, ventilation, värme & el samspelar med det befintlig. När du anlitar oss som din totalentreprenör får du en heltäckande service för ditt projekt. Vi finns här för att förverkliga din tillbyggnad och även ge dig som kund den support du behöver under projektets gång. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

Ombyggnation:

En ombyggnation är i regel inte lika omfattande som en tillbyggnad, även om detta är fallet så kan en ombyggnation för en oerfaren person snabbt bli mer omfattande än vad man först tänkt sig. Vi på 366 Bygg och Teknik AB har utfört en hel del ombyggnationer där vi fått både fria händer samt stränga direktiv av våra kunder. En ombyggnation kan innefatta allt från ändringar i planlösning, till att placera om inredning och våtrumsarmatur i ett badrum. Vi förstår att ekonomin kan i vissa fall begränsa dina planer, därför är det viktigt för oss att hålla nere kostnaderna men samtidigt inte tumma på kvalitén. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

Kontaktinformation

ADRESS

Slipstensgatan 3, 213 76, Malmö

Telefon

040-630 27 77

Kontakta oss

Vill ni få en offert från oss så kontakta oss via detta formuläret så kontaktar vi er så fort som möjligt. 

Kostnadsfri offert!

Hos oss får du alltid kostnadsfri offert på dina planerade projekt.

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget. Genom ROT-avdraget kan du spara upp till 30% / person på hela arbetskostnaden, dock max upp till 50.000 per person och år. Läs mer om ROT-avdraget här

Certifierade för Säker Vatten och våtrum enligt Byggkeramikrådet

 

Verksamma i Malmö med omnejd