040-630 27 77 366bygg@gmail.com

Säkerhet i arbetet

Säkerheten för våra medarbetare är lika viktig som säkerheten för våra kunder. Därför har våra medarbetare gått alla nödvändiga kurser och utbildningar för att vi och våra kunder ska känna sig trygga ute på fältet.
Det är även för oss väldigt viktigt att värna om den psykiska & fysiska hälsan, därför följer alla våra medarbetare den miljö- och arbetspolicy som finns inom vår verksamhet på 366 Bygg och Teknik AB.

Eftersom det kan finnas en hel del olika aktörer på en byggarbetsplats måste det upprätthållas en säker arbetsmiljö. Våra medarbetare på
366 Bygg och Teknik AB är utbildade inom Bas P & Bas U, detta innebär att vi kan ta rollen som byggarbetsmiljösamordnare för både planering och projektering. Detta innebär att våra medarbetare kan jobba självständigt med arbetsmiljöfrågor inom TE & GE.

Alla våra medarbetare både på fältet och kontoret bär ID06, 2.0!

Våra riktlinjer

  • Professionella helhetslösningar i ett projekts alla olika delar
  • Pålitliga & abmitiösa medarbetare
  • Prisvärda tjänster

Hos 366 Bygg och Teknik AB har du allt under samma tak – Vi ställer upp med alla de hantverk som krävs. När du anlitar oss får du en kontaktperson för hela projektet, oavsett hur många områden det omfattar. Vi är helt enkelt din personliga totalentreprenör inom bygg-, VVS-, mark-, fasadfirma i Skåne!

Fyll i formuläret för din kostnadsfria offert här, eller hör av dig via telefon eller mail för mer information.

Miljö

Vi på 366 Bygg och Teknik AB tar stor hänsyn till miljön i vår verksamhet. Kretsloppet är en stor cykel som ger tillbaka det vi avger. Därför är det viktigt för oss att genom kunskap bidra till en hållbar miljö.

Allas lika värde

Vi på 366 Bygg och Teknik AB anser att alla människor är lika mycket värda, därför strävar vi efter stor mångfald inom vår verksamhet. Vi jobbar hårt för att återspegla detta i vår bemanningsplan.

Kontaktinformation

ADRESS

Slipstensgatan 3, 213 76, Malmö

Telefon

040-630 27 77

Kontakta oss

Vill ni få en offert från oss så kontakta oss via detta formuläret så kontaktar vi er så fort som möjligt. 

Kostnadsfri offert!

Hos oss får du alltid kostnadsfri offert på dina planerade projekt.

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget. Genom ROT-avdraget kan du spara upp till 30% / person på hela arbetskostnaden, dock max upp till 50.000 per person och år. Läs mer om ROT-avdraget här

Certifierade för Säker Vatten och våtrum enligt Byggkeramikrådet

 

Verksamma i Malmö med omnejd