040-630 27 77 366bygg@gmail.com

Nyproduktion

Vi på 366 Bygg och Teknik AB vet vad som krävs för att uppfylla dina krav och önskemål när det kommer till din nya byggnad. Kontakta därför oss när du behöver ett pålitligt företag som kan förverkliga din nya byggnad. Vare sig det gäller ditt nya hus, ditt nya garage, din nya sommarstuga, din nya lokal, m.m så finns vi här som din totalentreprenör från första spadtaget till färdig byggnad.

Entreprenadsformer:

Vid nyproduktion berör man många entreprenadsformer, så som markentreprenad, byggentreprenad, VVS-entreprenad m.m. Vi som totalentreprenör har allt under samma tak vilket är en stor fördel för dig då du alltid kommer ha en kontaktperson under hela projektets gång.
Den kontaktperson som tilldelas dig har kompetens och utbildning inom de avsedda områden och kan därför ge dig all den support du kan tänkas behöva. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

Underlag:

När det kommer till nyproduktion är det viktigt att rätt underlag finns så att vi som totalentreprenör kan upprätta en byggnad utefter ditt önskemål. Vi erbjuder alltid dig en kostnadsfri offert utefter tillhandahållet underlag. Ett tips är att ha färdigt så många av de nödvändiga ritningarna möjligt.

Nedan ser du de ritningar som är bra att ha färdigt när du ansöker om en kostnadsfri offert av oss:

  • Bygglovshandlingar
  • A-ritningar
  • K-ritningar
  • VVS-ritningar
  • Ventilationsritningar
  • El-ritningar

Vi tror på rätt kunskap på rätt plats, därför har alla våra ingenjörer på vår kalkylavdelning rätt utbildning samt lång erfarenhet inom området. Detta är en stor trygghet för dig som kund då du både vet att den offerten du får av oss är så korrekt som möjligt utefter tillhandahållet underlag samt så får du feedback av oss om våra ingenjörer hittar avvikelser i ritningarna som annars inte skulle ha uppmärksammats. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

Kontaktinformation

ADRESS

Slipstensgatan 3, 213 76, Malmö

Telefon

040-630 27 77

Kontakta oss

Vill ni få en offert från oss så kontakta oss via detta formuläret så kontaktar vi er så fort som möjligt. 

Kostnadsfri offert!

Hos oss får du alltid kostnadsfri offert på dina planerade projekt.

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget. Genom ROT-avdraget kan du spara upp till 30% / person på hela arbetskostnaden, dock max upp till 50.000 per person och år. Läs mer om ROT-avdraget här

Certifierade för Säker Vatten och våtrum enligt Byggkeramikrådet

 

Verksamma i Malmö med omnejd