Markarbeten i Malmö – stora som små, professionellt utförda

Vänd dig till oss för stora som små markarbeten i Malmö med omnejd. Allt professionellt utfört till rätt pris. Vi ordnar asfaltering, utför schaktningsarbeten för parker och trädgårdar, sätter murar och stängsel, stenar och plattor på plats.

Asfaltering & underarbeten

Rätt underarbete inför asfaltering är A och O för ett gott slutresultat. Vi på 366 Bygg satsar på gedigen utbildning. Våra kompetenta medarbetare utför asfaltering anpassad för olika belastningar, och levererar alltid det underarbete som krävs.

Sten- & plattsättning

Hur skulle du vilja ha det i och omkring din trädgård? Med hjälp av sten eller plattor kan du öka trivseln och förbättra utemiljön. Våra medarbetare på 366 Bygg har en lång erfarenhet inom sten och plattsättning. Tillsammans med dig tar vi fram en lösning med både design och hållbarhet i åtanke. Vi är med hela vägen från planering till utförande.

Vad skulle du vilja fixa, vad behöver du? Fyll i offertförfrågan för markarbeten i Malmö, eller kontakta oss så tar vi reda på hur vi bäst hjälper dig.

Kostnadsfri offert!

Hos oss får du alltid kostnadsfri offert på framtida arbete.

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget. Genom ROT-avdraget kan du få 30% på alla våra tjänster, dock max upp till 50.000 per person och år. Läs mer om ROT-avdraget här

Certifierade för Säker Vatten och våtrum enligt Byggkeramikrådet

 

Verksamma i Malmö med omnejd