040-630 27 77 366bygg@gmail.com

Markarbeten i Malmö – stora som små, professionellt utförda

Vänd dig till oss för stora som små markarbeten, vi utför markarbeten i Malmö med omnejd. Våra marktekniker är utbildade för att kunna ge dig det bästa resultatet oavsett arbetsuppgift. Vi ordnar asfaltering, utför schaktningsarbeten för husgrunder, parker och trädgårdar, sätter murar och stängsel, stenar och plattor på plats. 

Asfaltering & underarbeten

Rätt underarbete inför asfaltering är A och O för att uppnå ett gott slutresultat. Våra kompetenta medarbetare utför asfaltering anpassad för olika belastningar, och levererar alltid det underarbete som krävs. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

Sten- & plattsättning

Hur skulle du vilja ha det i och omkring din trädgård? Med hjälp av sten eller plattor kan du öka trivseln och förbättra utemiljön. Våra medarbetare på
366 Bygg och Teknik AB har lång erfarenhet inom sten och plattsättning. Tillsammans med dig tar vi fram en lösning med både design och hållbarhet i åtanke. Vi är med dig hela vägen från planering till utförande. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

Schaktning för husgrunder

Husgrunden är den viktigaste delen av ditt hus. Ett icke korrekt utfört underarbete kan leda till katastrofala konsekvenser som är omöjliga att åtgärda i efterhand. Våra marktekniker på 366 Bygg och Teknik AB har kompetensen, utbildningen och erfarenheten för att kunna ge dig ett korrekt utfört arbete så att du kan känna dig trygg med att din nya grund är stabil i alla lägen! Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

Kontaktinformation

ADRESS

Slipstensgatan 3, 213 76, Malmö

Telefon

040-630 27 77

Kontakta oss

Vill ni få en offert från oss så kontakta oss via detta formuläret så kontaktar vi er så fort som möjligt. 

Kostnadsfri offert!

Hos oss får du alltid kostnadsfri offert på dina planerade projekt.

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget. Genom ROT-avdraget kan du spara upp till 30% / person på hela arbetskostnaden, dock max upp till 50.000 per person och år. Läs mer om ROT-avdraget här

Certifierade för Säker Vatten och våtrum enligt Byggkeramikrådet

 

Verksamma i Malmö med omnejd