040-630 27 77 366bygg@gmail.com

Köksrenovering

Vi har lång erfarenhet och hög kompetens när det kommer till alla delar i en köksrenovering där vi hjälp många kunder att välja ut rätt kök för rätt ändamål. Ibland kan man som kund gå vilse när man försöker navigera sig igenom denna djungel av termer och regler som finns. Gör det inte komplicerat, välj oss som din entreprenör så utlovar vi dig en helhetslösning från start till slut där du har en kontaktperson under hela projektets gång.

Inredning:

När valet av kök är klart kommer vi ut till dig, river ner ditt gamla kök och monterar in det nya med allt tillhörande, så som VVS, ventilation & el. Utöver detta är vi på 366 Bygg och Teknik AB även certifierade genom BKR för montering av alla typer av keramiska plattor. Detta innebär att vi har kompetensen att hjälpa dig pryda väggarna och golvet med nya och fräscha plattor efter din smak och tycke. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

Försörjningssystem för kök:

Förutom att montera upp ditt nya kök bistår vi även dig med installation / omdragning av det mest väsentliga systemet i ditt kök, vilket är vatten, avlopp, ventilation & el. Vi på 366 Bygg och Teknik AB har hjälpt många kunder med att dra nytt-, renovera- eller dra om försörjningssystemet till köket. Så vare sig du vill göra en sak eller alla vet jag att vi, med säkerhet har den kunskap och erfarenhet som krävs för att få just ditt kök att fungera! Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

 

Kontaktinformation

ADRESS

Slipstensgatan 3, 213 76, Malmö

Telefon

040-630 27 77

Kontakta oss

Vill ni få en offert från oss så kontakta oss via detta formuläret så kontaktar vi er så fort som möjligt. 

Kostnadsfri offert!

Hos oss får du alltid kostnadsfri offert på dina planerade projekt.

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget. Genom ROT-avdraget kan du spara upp till 30% / person på hela arbetskostnaden, dock max upp till 50.000 per person och år. Läs mer om ROT-avdraget här

Certifierade för Säker Vatten och våtrum enligt Byggkeramikrådet

 

Verksamma i Malmö med omnejd