040-630 27 77 366bygg@gmail.com

Fasadsystem

När man pratar om fasad förstår alla vad som menas, men det är lätt att inte riktigt förstå vad fasaden egentligen är till för. Det finns en rad olika fasadsystem, de två vanligaste är 1- & 2-stegs fasader. Förutom de olika fasadsystemen finns det olika fasadbeklädnader, så som träpanel, tegel, puts m.m. Vi hjälper dig med en total renovering oberoende av material i din fasad. Hos oss lovar vi dig prisvärda fasadtjänster, sakkunniga fasadtekniker och en kontaktperson för hela projektet, oavsett hur många områden det omfattar.

Träfasader:

Trä är i sig ett levande material, med detta menas att den tar upp fukt och avger fukt. Trä är förutom det väldigt hållbart. Många som är lite händiga klarar av att jobba med materialet, men fortfarande bara inom vissa ramar så som att såga och spika. För att du ska få bästa resultat är det bäst att du ringer oss på 366 Bygg AB för att hjälpa dig. Våra fasadtekniker har lång erfarenhet av alla de olika typer av träfasader som finns och kan därför hjälpa dig renovera likså montera upp din nya träfasad. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida så kommer vi snabbt ut på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar en offert på det du vill få utfört.

Putsade fasader:

Putsade fasader har funnits ända sen medeltiden i Sverige och fortfarande putsar man sina hus, vare sig de är murade eller i trä, detta är ett gott tecken på dess tidlöst goda egenskap. Livslängden av ett putsat hus brukar ligga på ca 50 år, förutsatt att man underhåller den regelbundet. När det gäller putsade fasader finns det en rad olika appliceringssystem som passar. Har du därför en putsad fasad som börjar ge med sig, eller vill putsbeklä din byggnad är det bäst att ringa en av våra specialicerade putstekniker på 366 Bygg AB då vi har jobbat med stora som små byggnader och vet därför vilka system som fungerar och vad man ska akta sig för. Vi kommer kostnadsfritt ut till dig och ser över din fasad för att sedan kunna hjälpa dig på bästa sätt. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här, eller längst ner på denna sida.

Kontaktinformation

ADRESS

Slipstensgatan 3, 213 76, Malmö

Telefon

040-630 27 77

Kontakta oss

Vill ni få en offert från oss så kontakta oss via detta formuläret så kontaktar vi er så fort som möjligt. 

Kostnadsfri offert!

Hos oss får du alltid kostnadsfri offert på dina planerade projekt.

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget. Genom ROT-avdraget kan du spara upp till 30% / person på hela arbetskostnaden, dock max upp till 50.000 per person och år. Läs mer om ROT-avdraget här

Certifierade för Säker Vatten och våtrum enligt Byggkeramikrådet

 

Verksamma i Malmö med omnejd