Snickare & målare i Malmö

Vänd dig till oss när du behöver tillgång till snickare och målare i Malmö. Hos oss hittar du gedigen erfarenhet och kompetens. Inget projekt är för stort eller för litet inom renovering, ombyggnad, tillbyggnad respektive nyproduktion av lägenheter och hus.

Våra snickare tar hand om alla olika typer av renoverings- och ombyggnadsprojekt. Det innebär att vi bland annat kan hjälpa dig med såväl tak och golv som innerväggar och ytterväggar.

Vid målnings- och tapetseringsarbeten använder våra målare lämplig färg och teknik utifrån miljö, material och dina önskemål.

Köks- & badrumsrenovering, ombyggnad & nyproduktion

Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom köks- och badrumsrenovering, liksom fasadrenovering, ombyggnad och tillbyggnad. Kika gärna på våra referensarbeten i Malmö med omnejd som ni hittar längst ner på startsidan. Du kan också vända dig till oss för nyproduktion av lägenhetshus, villor och lokaler. Välkommen att kontakta oss för mer information, som privatperson eller för din verksamhets räkning.

  • Professionella helhetslösningar
  • Pålitliga hantverkare
  • Prisvärda tjänster

Hos 366 Bygg har du allt under samma tak – Vi ställer upp med alla de hantverk som krävs. När du anlitar oss får du en kontaktperson för hela projektet, oavsett hur många områden det omfattar. Vi är helt enkelt din personliga bygg- och målerifirma i Malmö.

Fyll i formuläret för kostnadsfri offert, eller hör av dig för mer information.

Kostnadsfri offert!

Hos oss får du alltid kostnadsfri offert på framtida arbete.

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget. Genom ROT-avdraget kan du få 30% på alla våra tjänster, dock max upp till 50.000 per person och år. Läs mer om ROT-avdraget här

Certifierade för Säker Vatten och våtrum enligt Byggkeramikrådet

 

Verksamma i Malmö med omnejd