040-630 27 77 366bygg@gmail.com

Din totalentreprenör inom ombyggnad & nyproduktion

Vi på 366 Bygg och Teknik AB kan med vår långa erfarenhet inom ombyggnationer och nyproduktion hjälpa dig i projektets alla olika omfattningar. Läs gärna mer om detta under fliken ”ombyggnad och tillbyggnad”  eller kika på våra referensbilder här där du kan se några av de projekt vi utfört i Malmö med omnejd. Välkommen att kontakta oss för mer information, som privatperson eller för din verksamhets räkning.

Din snickare i Malmö

Vänd dig till oss när du behöver tillgång till  målare i Malmö. Hos oss hittar du gedigen erfarenhet och kompetens av både små och stora projekt vilket innebär att vi bland annat kan hjälpa dig med såväl tak och golv som innerväggar och ytterväggar. Läs gärna mer om detta under fliken ”snickeri” eller kika på våra referensbilder här där du kan se några av de projekt vi utfört i Malmö med omnejd. 

Måleri- och tapetseringsarbete

Vid målnings- och tapetseringsarbeten använder våra målare på 366 Bygg och Teknik AB lämplig färg och teknik utifrån miljö, material och med era önskemål i åtanke! Vare sig du vill måla om en vägg eller ett helt hus har vi rätt kompetens för jobbet! Läs gärna mer om detta under fliken ”måleriarbeteneller kika på våra referensbilder här där du kan se några av de projekt vi utfört i Malmö med omnejd.

Köksrenovering utefter er vision

Vi har lång erfarenhet och hög kompetens när det kommer till köksrenovering där vi har hjälp många kunder att välja ut rätt kök för rätt ändamål. Väljer du oss som din entreprenör utlovar vi dig en helhetslösning från start till slut med en kontaktperson under hela projektets gång. Läs gärna mer om detta under fliken ”köksrenoveringeller kika på våra referensbilder här där du kan se några av de projekt vi utfört i Malmö med omnejd.

Kontaktinformation

ADRESS

Slipstensgatan 3, 213 76, Malmö

Telefon

040-630 27 77

Kontakta oss

Vill ni få en offert från oss så kontakta oss via detta formuläret så kontaktar vi er så fort som möjligt. 

Kostnadsfri offert!

Hos oss får du alltid kostnadsfri offert på dina planerade projekt.

ROT-avdrag

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget. Genom ROT-avdraget kan du spara upp till 30% / person på hela arbetskostnaden, dock max upp till 50.000 per person och år. Läs mer om ROT-avdraget här

Certifierade för Säker Vatten och våtrum enligt Byggkeramikrådet

 

Verksamma i Malmö med omnejd